OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ARASINDA 1. MÜNAZARA YAPILDI! KAZANAN 9/C SINIFI ÖĞRENCİLERİ OLDU!

Okulumuz İngilizce öğretmeni Oğulcan Özdağ koordinatörlüğünde 9. sınıf öğrencileri arasında münazara yarışması düzenlendi.

Ergenlik çağındaki bir bireyin üzerinde etkili olan olgulardan Aile'yi 9/A sınıfı öğrencileri Hira Nur Kızılay, Elif Özgül ve Alperen Palta; Okul'u 9/B sınıfı öğrencileri Sude Akpınar, Leyla Yörümez ve Ethem Burun; Arkadaşlar'ı ise 9/C sınıfı öğrencileri Gül Özarslan, Münife Özdemir ve Umut Özden savundu.

Okul müdürümüz İhsan Acer, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz İlker Gülbahar ve Okul Psikolojik Danışmanımız Büşra Topaktaş'tan oluşan jürimizin değerlendirmeleri sonucu münazarada kazanan taraf 9/C sınıfı öğrencileri oldu.

Katılan tüm öğrencilerimize ve saygı değer jüri üyelerimize teşekkür ederiz.

10.12.2022 125

10-12-202210-12-2022